Tot op de millimeter.

Voor ons is elk project uniek: de wensen, de ruimte en de mogelijkheden. De uitdaging ligt voor ons in het vinden van de perfecte combinatie van deze elementen. Het resultaat: een verfijnd, passend, maar bovenal persoonlijk meubelstuk. Dat is wat wij maatwerk noemen.

Onze visie — 1/3


Twee keer meten, één keer zagen.

Onze diensten


Keukens

Het hart van het huis. De plek waar men samenkomt, praat, experimenteert en smaken combineert. Zo benaderen wij ook keukenprojecten. Samen bespreken we uw wensen, meten we de ruimte in en geven die vorm. Het resultaat kan variëren van een efficiënt, minimalistisch keukenblok tot een riant kookeiland. Uw wens kent bij ons geen grens.

Bekijk onze keuken projecten

Interieur

Of het nu gaat om een kastenwand die subtiel opgaat in de ruimte of juist een meubelstuk dat de aandacht trekt; samen maken wij uw interieurwens realiteit.

Bekijk onze interieur projecten

Onze visie — 2/3


Maatwerk gaat verder dan een verfijnd meubelstuk.

proces


Ieder project en haar uitkomst is uniek, toch vertrouwen wij op ons bewezen projectproces. Het stelt ons in staat om efficiënt en naar verwachting een mooi eindresultaat af te leveren.

1

Bespreken wensen & inmeten

Interieurs moeten passen als een maatpak , waarbij uw wensen het uitgangspunt zijn. Wij komen bij u langs om alles op te meten en om een goed gevoel te krijgen van de ruimte waar de meubels komen te staan. Dat ene lastige hoekje in de kamer; geen probleem, wij integreren het in het ontwerp. Dat is het voordeel van ambachtelijk vakmanschap.

2

Ontwerpen

Het moment waarop uw wensen en de mogelijkheden samenkomen. Op maat gemaakte 3D-modellen geven u een eerste precieze indruk om te kijken of het aansluit bij uw ideeën. Bijvoorbeeld door te kijken naar de materialen en de lichtinval.

3

Ontwikkeling

Wij weten genoeg en kunnen aan de slag. In onze werkplaats maken wij het ontwerp realiteit. Jarenlange ervaring en de nieuwste machines stellen ons in staat efficiënt te werken. Een machine wordt immers vaak nog bediend door een ervaren hand, vooral wanneer het gaat om maatwerk.

4

Plaatsing

Het moment suprême is bijna daar. Nadat het meubelstuk met veel toewijding is gemaakt, doet afscheid nemen altijd pijn, maar wij zullen het met liefde bij u plaatsen.

Tim Spekken
Meubelmaker

Als kleine jongen stond Tim al in de werkplaats van zijn vader. Vlotten bouwen, vogelhuisjes timmeren, maar vooral meekijken. Na het ontwikkelen van zijn technische vaardigheden aan het HMC en binnen de interieurbouw, kwam Tim in het familiebedrijf om innovatie en vakmanschap samen te brengen.

Telefoonnummer: 06-12 04 31 70

Linkedin

Cor Spekken
Meubelmaker

Cor is een vakman in hart en nieren. Met de grootste aandacht, een inventieve kijk en een praktische aanpak creëert hij de mooiste meubels uit de beste materialen. Hoewel Cor dit al 30 jaar met de grootste passie doet, worden zijn eerste meubelstukken tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier gebruikt door zijn klanten. Kwaliteit wordt daarom niet geschreven met tijd.

Telefoonnummer: 06-53 62 03 53

Siska Spekken
Administratie

Waar Cor en Tim het liefst in de werkplaats zijn, brengt Siska haar kwaliteiten in op het gebied van administratie, kantoorwerk en klantencontact. Taken die ze met de grootste aandacht uitvoert vanwege haar achtergrond in de gezondheidszorg.

Onze visie — 3/3


De fundering van interieurbetimmering is vakmanschap.